Skip to main content

Marknads- och Försäljningschef till Nordic Stream AB

Nordic Stream utvecklar och säljer städprodukter till både nationella och internationella kunder inom framför allt retail. Vi omsätter runt 40 MSEK och har medarbetare i både Sverige och Kina. Med kvalitet, service och innovation i fokus arbetar vi nu för att växa ytterligare. Läs mer på www.nordicstream.se.

Här är ett uppdrag för dig som drivs av att göra affärer, att utveckla relationer och att sätta varumärken på kartan hos kunderna! Vi har stora ambitioner och korta beslutsvägar, och till rätt person kan vi erbjuda fantastiska möjligheter att vara med och påverka!

Nordic Stream har i över 50 år utvecklat, tillverkat och sålt städprodukter till kunder över hela världen. Vi har en ambition att växa med eget varumärke; Nordic Stream Enjoy Cleaning, och vi har också stark position i vårt erbjudande att utveckla produkter i kundens eget varumärke; private label. Vi har en unik kompetens i produktutveckling, all design och konstruktion finns i Sverige medan tillverkning sker hos våra samarbetspartners i Kina. Vi är lösningsorienterade och serviceinriktade och våra produkter håller en mycket hög kvalitet.

Vi har ambitiösa tillväxtmål och för att skapa ytterligare förutsättningar att nå våra mål så förstärker vi organisationen med en Marknads- och Försäljningschef.

Tjänstebeskrivning

Som Marknads- och Försäljningschef blir din övergripande uppgift att ansvara för försäljningsstrategin och driva den framåt genom att på ett effektivt sätt nyttja den kompetens som finns i bolaget idag, samt att ta fram en marknadsplan och driva marknadsaktiviteter som stödjer försäljningsstrategin. Det handlar bland annat om att identifiera nya affärsmöjligheter men också om att utveckla långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder. Till din hjälp har du två kompetenta och drivna medarbetare med gedigen erfarenhet, och i din roll som chef så blir det ditt ansvar att säkerställa att medarbetarna har rätt förutsättningar för att kunna leverera på sina uppdrag. Ditt arbete sker på både strategisk och operativ nivå, och det är viktigt att du trivs i båda dessa roller.

Du kommer att leda och aktivt delta i företagets marknadsaktiviteter med ansvar för både försäljnings- och marknadsföringsbudget. En viktig uppgift är att öka kännedom om oss som företag samtidigt som du också driver kampanjer för att hjälpa kunden att nå slutkonsument, vilket innebär att genomföra sälj- och marknadsinsatser riktat både mot B2B och B2C. I bolaget finns det mycket stor kunskap och kompetens kring produkterna och produktutveckling, och som Marknads- och Försäljningschef gäller det att använda den kompetensen för att ta ytterligare marknadsandelar. Du ingår i ledningsgrupp och rapporterar till VD.  

Din bakgrund och dina egenskaper

Vi söker dig som har en marknadsutbildning och en gedigen erfarenhet inom försäljning av snabbrörliga konsumentprodukter, gärna internationellt. Du är van vid att använda dig av affärsengelska i både tal och skrift, och som person är du affärsmässig och resultatorienterad med en hög förmåga att skapa och utveckla förtroendefulla relationer.

Hos oss kommer du ha stora möjligheter att själv få forma din roll och styra din vardag. Målen är satta och vi ser fram emot att du med din kunskap och erfarenhet driver på så att vi når våra mål.

Välkommen till oss!

Visa ditt intresse

Vi arbetar med löpande urval så visa gärna ditt intresse redan idag.

Kontakta Anna Persson
072-720 720 5
anna.persson@re-source.se

Vill du göra en konfidentiell och förutsättningslös intresseanmälan så gör du det i vårt webbaserade rekryteringsverktyg.

Aktuella uppdrag