Skip to main content

Seniora konsulter till HertbertNathan & Co

HerbertNathan & Co är marknadsledande i Skandinavien när det gäller rådgivning avseende Affärssystem, Ekonomisystem, HR-system, Lönesystem och Beslutsstöd. HerbertNathan & Co är ett fristående företag och arbetar helt oberoende av systemleverantörer och konsultföretag med leverantörsintressen och har uteslutande fokus på att leverera hög kvalitet till våra kunder. Läs gärna mer på herbertnathan.se

Digitalisering av arbetsprocesser och införande av effektiva systemstöd som stärker affärsnyttan är en förutsättning för företag och organisationer som fortsatt vill vara relevanta som arbetsgivare och i framkant inom sitt område. HerbertNathan & Co fortsätter att stärka sina kunders konkurrenskraft och utökar nu sin verksamhet med flera konsulter. Vi söker dig med bakgrund från offentlig sektor, eller dig som har erfarenhet från industriprocesser, eller dig med djup kunskap som ekonom/controller alternativt HR/Lön/Tid! Förutom möjligheten att arbeta med digitalisering hos olika företag och verksamheter får du möjligheten att vara med och bygga upp och forma ett växande bolag. HerbertNathan & Co’s ambition är att bli den ledande rådgivaren i Skandinavien vid investeringar i digitalisering av arbetsprocesser.

Tjänstebeskrivning

Digitalisering av arbetsprocesser och införande av effektiva systemstöd som stärker affärsnyttan är en förutsättning för företag och organisationer som fortsatt vill vara relevanta som arbetsgivare och i framkant inom sitt område. HerbertNathan & Co fortsätter att stärka sina kunders konkurrenskraft och utökar nu sin verksamhet med flera konsulter. Vi söker dig med bakgrund från offentlig sektor, eller dig som har erfarenhet från industriprocesser, eller dig med djup kunskap som ekonom/controller alternativt HR/Lön/Tid! Dina främsta uppgifter är att hjälpa företagets kunder i deras digitaliseringsresa. Det gör du genom att agera som projektledare eller expertrådgivare i uppdragen att förstå behov och förbättringsmöjligheter, välja rätt lösning och införa nya förbättrade arbetssätt med stöd av digitala verktyg inom olika områden, i nära samarbete med våra kunder. HerbertNathan & Co är helt leverantörsoberoende, vilket ger dig möjligheten att välja den lösning som ger absolut bäst affärsnytta för kunden. Till din hjälp har du en välutvecklad metodbank för förstudier, upphandlingar och processförbättringar och flera kollegor med god erfarenhet av digitaliseringsarbete. Du har stor frihet att tillsammans med kunden lägga upp ert arbete, du arbetar självständigt i dina projekt, eller tillsammans med flera kollegor. Uppdraget innebär också att träffa systemleverantörer, möta kunder, delta på mässor, omvärldsbevaka och medverka vid systemdemonstrationer. Genom blogginlägg och intervjuer, sprider du kunskapen om företaget som den kompetenta och oberoende samarbetspartner vid investering i digitalisering. Förutom möjligheten att arbeta med digitalisering hos olika företag och verksamheter får du möjligheten att vara med och bygga upp och forma ett växande bolag. HerbertNathan & Co’s ambition är att bli den ledande rådgivaren i Skandinavien vid investeringar i digitalisering av arbetsprocesser.

Din bakgrund och dina egenskaper

För att lyckas i rollen har du förmågan att självständigt genomföra kunduppdrag och utveckla och fördjupa kundrelationer. I din bakgrund finns en akademisk examen, erfarenhet av processutveckling och digitalisering, gärna erfarenhet av systemimplementationer, kanske även i kombination med operativ erfarenhet från något av ovan angivna områden. Ett brinnande intresse för vad teknik kan innebära för effektivisering av arbetsprocesser är en förutsättning för att lyckas i uppdraget. Som person besitter du egenskaper som god kommunikativ förmåga, självständighet, stort ansvarstagande och ett strukturerat arbetssätt. Du förväntas också känna dig bekväm att presentera inför andra, både på svenska och engelska. Vi erbjuder dig möjligheten att i nära samarbete med kunden säkerställa att de lyckas med sin investering och att de kan realisera den förväntade affärsnyttan!

Visa ditt intresse

Vi arbetar med löpande urval så visa gärna ditt intresse redan idag.

Kontakta Cecilia Ahlqvist
0733-41 56 37
cecilia.ahlqvist@re-source.se

Vill du göra en konfidentiell och förutsättningslös intresseanmälan så gör du det i vårt webbaserade rekryteringsverktyg.

Aktuella uppdrag