Skip to main content

Aktuella uppdrag

Här kan du utforska möjligheterna i våra pågående uppdrag. Rekryteringarna görs alltid med strikt konfidentiella intresseanmälningar.

Kontakta gärna oss vid frågor om tjänsterna. 

Chef Servicefunktionen Domkyrkoenheten

Vi söker dig som inspireras av mötet med människor och som vill leverera en verksamhetsnära service till en samhällsviktig funktion! Du är välkommen att vara med och bidra i vår utveckling!

HR Chef till Fogmaker International AB

Vi rustar oss för framtiden! Nu söker vi dig, en trygg och driven HR chef som vill bidra i vår tillväxt – vi erbjuder internationell miljö, produkter i världsklass och hög ambition!

Utredare till Kretslopp Sydost

Brinner du för att undersöka och analysera? Att söka information och fakta, och att hitta den bästa lösningen för verksamheten? Då har vi uppdraget för dig! Hos oss får du en bred och fri roll med stora möjligheter att påverka våra beslut!

Miljöansvarig till Kretslopp Sydost

Här finns en fantastisk möjlighet för dig som med engagemang och mod vill arbeta med att minska miljöpåverkan och samtidigt driva verksamhetsnära miljöfrågor!

Marknads- och Försäljningschef till Nordic Stream AB

Här är ett uppdrag för dig som drivs av att göra affärer, att utveckla relationer och att sätta varumärken på kartan hos kunderna! Vi har stora ambitioner och korta beslutsvägar, och till rätt person kan vi erbjuda fantastiska möjligheter att vara med och påverka!

Seniora konsulter till HerbertNathan & Co

Vi erbjuder möjligheten att agera rådgivare och projektledare i våra kunders digitaliseringsresa där du säkerställer affärsnytta på riktigt!

Chef Ekonomi & Affärsstöd till Vidingehem AB

Här ges du möjligheten att forma en helt ny avdelning där vi har samlat flera av företagets stödfunktioner!

Chef Fastighetsutveckling till Vidingehem AB

Vidingehem AB tillsätter nu en ny tjänst, där du med ansvar för utveckling av befintligt och framtida fastighetsbestånd, bidrar till hållbara bostäder i stad, tätort och på landsbygd!

Urval av avslutade uppdrag

 • Koncernchef
  Svenska Trävarugruppen

 • VD
  Micki Leksaker

 • VP Human Resources
  Roxtec International AB

 • CFO
  ProfilGruppen AB

 • Digital utvecklingschef
  Södra Skog

 • HR-chef
  IKEA Industry AB

 • VD
  Scanditronix


Connecta med oss

Gör din kompetens synlig

Ge din karriär en kraftfull boost genom att registrera ditt CV hos oss.