Skip to main content

Vi på Re-Source

Här hittar du våra kontaktuppgifter och en sammanfattning av vilka vi är, våra kompetenser och erfarenheter. Allt det vi har med oss för att kunna hjälpa dig att uppnå dina mål.

Välkommen att kontakta oss!

Re-Source AB
Västergatan 13
352 31 Växjö
Sweden

Anna Persson

Jag älskar när jag får möjlighet att verkligen lära känna ett företag. Då kan jag nyttja min breda bakgrund allra bäst och bli den rådgivare jag är för många av mina kunder, där rekrytering och affärsutveckling är samma sak.

Bakgrund
Fil. kand. i ekonomi och marknadsföring från Växjö Universitet, vidareutbildad inom ledarskap, urval och bedömning samt certifierad styrelseledamot. Bl.a. arbetat som produktchef inom FMCG, VD inom tjänstebranschen och VD på ett tillverkande bolag inom fordonsbranschen. Lång styrelse- och valberedningserfarenhet, just nu som styrelseordförande för Ung Företagsamhet Kronoberg.

Kontakta mig
anna.persson@re-source.se
072-720 720 5

LinkedIn Anna Persson

Cecilia Ahlqvist

Jag tar med mig mina många år som chef och ledare in i varje uppdrag. De utmaningar jag stött på inom verksamheter i stark förändring samt mina år inom rekrytering, search och verksamhetsutveckling gör att jag hittar nya vägar för att lyckas med mina kunder.

Bakgrund
Mångårig erfarenhet som chef och ledare inom verksamheter i stark förändring, utbildad inom ledarskap, försäljning, rekrytering och urval. Erfarenhet från både det privata näringslivet och inom offentlig sektor. Bl.a. arbetat som personal- och platschef inom tillväxtbolag med stort affärsfokus, senast som global HR-chef för snabbväxande företag i IT-branschen. Certifierad styrelseledamot. Diplomerad coach ICF (International Coach Federation)

Kontakta mig
cecilia.ahlqvist@re-source.se
0733-41 56 37

LinkedIn Cecilia Ahlqvist