Skip to main content

Referenser

Vi vet att vad andra säger om oss är lika viktigt som vad vi själva säger oss kunna. Därför delar vi med oss av vad några av våra kunder har sagt om oss. Läs om hur våra tjänster och samarbeten har skapat mervärde för våra kunder och hur vi kan göra detsamma för dig. 

SONSAB

Ulrik Wilhelmsson, koncernchef på SONSAB, har en relation med Re-Source både som kandidat och som kund. Han blev kontaktad av Anna när hon hade fått uppdraget att leta efter en koncernchef till Svenska Trävarugruppen, numera SONSAB, och delar här med sig av sina erfarenheter av oss.

Södra Skog

Re-Source som fått möjligheten att rekrytera inte mindre än 5 chefsroller till Södra Skog har över åren etablerat ett ömsesidigt förtroende. Vi låter HR-chefen Linda berätta hur det är att arbeta tillsammans med oss.

Norrgavel

Återkommande uppdragsgivare är bland det bästa vi vet. Det är det absolut bästa kvittot på att det vi gör fungerar och att vi levererar. När Christer Ohlsson hörde av sig och ville att vi skulle hjälpa honom med en ekonomichef till Norrgavel blev vi förstås jätteglada. Här beskriver han hur det samarbetet gick till och hur de nu har helt rätt ekonomichef på plats.

Åbro

Ibland är det bara meningen att man ska jobba tillsammans. Så är det med Therese Nilsson van Ewijk, HR-Chef på Åbro Sverige. Hennes och Annas vägar har korsats flera gånger och när Anna startade Re-Source var timingen perfekt. Therese behövde rekrytera i sin nya roll som HR-Chef och vi fick uppdraget. Sedan dess har vi många gemensamma och lyckade rekryteringar i bagaget. Här berättar Therese om hur det är att arbeta med oss.

Prysmian Group

När vi får möjlighet att verkligen lära känna ett företag och en uppdragsgivare – då händer något magiskt. Så är det med Therese Rydholm och företaget Prysmian Group dit vi fått möjlighet att rekrytera flera olika ledarroller. Efter att ha arbetat ihop i flera år blir samarbetet ännu mer effektivt och framgångsrikt. Här berättar Therese om hur det är att arbeta med oss.

Svenska Trävarugruppen

När Svenska Trävarugruppen skulle rekrytera en ny koncernchef fick CFO Carina Heilborn på ägarbolaget Peter Gyllenhammar AB tips om oss, och tog kontakt. Några månader senare var en ny koncernchef på plats och här berättar både Carina och Peter, som också var involverad i rekryteringen, om hur det gick till.

Executive Search med fokus på affärsnytta för din verksamhet

Kvalitet i varje steg ger framgång i varje uppdrag.