Skip to main content

Chefsrekryteringar till Prysmian Group

Kort om uppdraget

Rekrytering:
Flera rekryteringar, bl.a. Commercial Director, Försäljningschef Telekom, Produktchef Elnät, Försäljningschef Installationskabel.

Uppdragsgivare:
Therese Rydholm, HR-chef Sverige, Prysmian Group AB.

När vi får möjlighet att verkligen lära känna ett företag och en uppdragsgivare – då händer något magiskt. Så är det med Therese Rydholm och företaget Prysmian Group dit vi fått möjlighet att rekrytera flera olika ledarroller. Efter att ha arbetat ihop i flera år blir samarbetet ännu mer effektivt och framgångsrikt. Här berättar Therese om hur det är att arbeta med oss.

Therese börjar med hur hon kom i kontakt med Re-Source: ”Cecilia hade arbetat med Prysmian Group redan innan jag började. Så när jag började i min roll så tog vi ett möte och jag kände ett stort förtroende. Efter en genomförd rekrytering så har det första intrycket bara förstärkts. Det är därför jag återkommer med rekrytering efter rekrytering.”


Cecilia känner oss väl och vet precis vad vi vill ha och behöver. Hon är ambitiös, rak och kommer alltid med en tydlig rekommendation.

Therese Rydholm / Prysmian Group

Noggrant, proffsigt och tydligt

”Cecilia är otroligt noggrann och professionell. I allt från hur hon lär känna oss som företag, till hur hon genomför research och referenstagning. Genom att hon är så ambitiös och lägger så mycket tid och kraft på alla delar så vet hon precis vad vi behöver. Innan rekryteringen börjar träffar hon både rekryterande chef, den personens chef, kollegor och medarbetare. Det ger henne en bra bild över vem som kan passa in. Det jag verkligen uppskattar det är att hon dessutom säger precis vad hon tycker. Om hon tycker att vi är inne på fel person – då får vi veta det.”


Det jag verkligen uppskattar med Cecilia är att hon säger precis vad hon tycker. Om hon tycker att vi är inne på fel person – då får vi veta det

Therese Rydholm / Prysmian Group

En och samma person – hela rekryteringsprocessen

”För mig är det ett stort värde att ha kontakt med en och samma person i hela rekryteringsprocessen. Cecilia genomför allt – och jag vet därmed att allt görs med god kvalitet. Hon håller mig uppdaterad under hela förloppet och jag vet alltid i vilket skede rekryteringen är. Det är också det som gör att jag återkommer hela tiden. Det sparar mig både tid och pengar att använda samma person och företag varje gång. Hon skapar också ett stort värde när hon efterlämnar ‘att tänk på’-tips för varje kandidat, som underlättar både för oss som företag och rekryterande chef. Det gör att alla parter får en bra start och kan arbeta ihop långsiktigt på ett bra sätt.”

Ingen anledning att testa någon annan

”Jag tycker att allt fungerar väldigt bra, så det blir fem av fem möjliga. Hade jag inte tyckt det så hade jag inte kommit tillbaka gång efter gång. Då hade det varit värt att testa någon annan. Men det finns det ingen anledning att göra – för Re-Source lever upp till mina högt ställda förväntningar varje gång!”


Re-Source Referens