Skip to main content

Utredare till Kretslopp Sydost

Vi på Kretslopp Sydost arbetar engagerat för att skapa ett hållbart, kvalitativt och miljöinriktat samhälle genom att överträffa i avfallshanteringen. Varje dag arbetar vi för att skapa kundupplevelser i världsklass och bidra till ett bättre samhälle. Hos oss på Kretslopp Sydost sätter vi alltid våra medarbetare, medborgare och vår miljö i fokus. Vi är måna om vår värdegrund och stolta över vårt arbetssätt. Hos oss har alla medarbetare möjlighet att fatta beslut och ta initiativ som för oss närmre våra mål, och vår arbetsmiljö präglas av högt tempo, arbetsglädje och en härlig energinivå. Läs gärna mer på www.kretsloppsydost.se.

Brinner du för att undersöka och analysera? Att söka information och fakta, och att hitta den bästa lösningen för verksamheten? Då har vi uppdraget för dig! Hos oss får du en bred och fri roll med stora möjligheter att påverka våra beslut!

Tjänstebeskrivning

Din övergripande uppgift är att initiera och projektleda utredningar, och att utifrån givna frågeställningar samla fakta, analysera information och presentera resultatet tillsammans med förslag till åtgärd. I uppdraget ingår även att bidra till verksamhetsutveckling genom att utgå ifrån verksamhetens mål och föreslå utredningar som kan kopplas till verksamhetsplanen. Spårbarheten i beslut är mycket viktigt för verksamheten och det finns ett dokumenthanteringssystem som stöttar i detta. Det finns rutiner och mallar på plats, och i din roll ingår också ett ansvar för att arbeta med ständiga förbättringar vilket även omfattar administrationen.

Omvärldsbevakning är en mycket viktig del i uppdraget. Det gäller att ha koll på branschen, förutspå när det kommer förändringar och vara proaktiv i det genom att komma med egna förslag till utredningar. Genom branschorganisationen Avfall Sverige har du tillgång till information, statistik, rapporter och guider som rör avfallshantering, och som medlem har vi rätt att använda oss av all den informationen.

Som utredare kommer du inte själv att ha svaren på alla frågor, därför är det viktigt att bygga nätverk och arbeta tillsammans med andra kollegor i branschen samt att ta för dig av de resurser som finns även utanför den egna organisationen.

Din bakgrund och dina egenskaper

Vi tror att du har en gedigen erfarenhet inom projektledning och utredningar, gärna även med kompetens inom LOU. Du är samhällsintresserad och vågar utmana oss och våra föreställningar, och som person är du självgående, analytisk och strukturerad. Vi erbjuder dig en tjänst där du får stora möjligheter att påverka din egen roll och utveckling. 

Välkommen till oss!

Visa ditt intresse

Vi arbetar med löpande urval så visa gärna ditt intresse redan idag.

Kontakta Anna Persson
072-720 720 5
anna.persson@re-source.se

Vill du göra en konfidentiell och förutsättningslös intresseanmälan så gör du det i vårt webbaserade rekryteringsverktyg.

Aktuella uppdrag